Proizvodi

metalne konstrukcije

Metalne konstrukcije su nosivi sustavi građevina, a pretežno su sastavljeni od metalnih elemenata. Pogodnost primjene metala za nosive konstrukcije zasniva se na njihovoj čvrstoći i elastičnosti. Metalne konstrukcije izrađuju se od osnovnih elemenata: nosača, štapova, lamela, cijevi i specijalnih profila. Raspon konstrukcija koje izrađujemo kreću se od manjih do velikih konstrukcija industrijske namjene.

metalna konstrukcija, Kov Metal
boksovi

metalne skladišne jedinice

Metalna skladišta korisna su za pohranu raznih alata, bicikala i mnogih drugih stvari. Kako bi Vaše stvari bile maksimalno organizirane, unutar skladišne jedinice možemo montirati i police raznih veličina. Metalne skladišne jedinice visoke kvalitete, izrađene su prema željama klijenta, dugog vijeka trajanja. U galeriji proizvoda možete pogledati primjere skladišnih jedinica i boksova koje smo do sad izradili za naše klijente. 

ostali proizvodi

U našem širokom asortimanu možete pronaći i mnoge druge proizvode. Proizvodimo i razne druge proizvode od različitih materijala poput balkonskih i stubišnih ograda od nehrđajućeg čelika.

inox ograde, inox proizvodi